Καλησπέρα απο Αθήνα
2 απαντήσεις
www.busa.gr :: Μέλη Hayabusa club Μακεδονίας :: Καλωσoρίσματα νέων φίλων του Hayabusa club Μακεδονίας
Σελίδα 1 από 1
Καλησπέρα απο Αθήνα
Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας.
Είμαι ο Δημήτρης και είμαι κάτοικος Αθήνας, επίσης δεν χρειάζονται διευκρινήσεις για το nickname μου, είναι αυτό που καταλαβαίνεται.
Αυτή την στιγμή δεν έχω την μηχανή που ονειρεύομαι, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω, απλά θα ήθελα τις απόψεις σας.
Συγκεκρίμενα ψάχνω μοντέλο 2008, γιατί είναι μηχανή με 3 διαφορετικά προγράμματα.
Το forum αυτό το είδα απο "ψάξιμο" που έκανα στο YouTube, όσον αφορά τις Suzuki Hayabusa.
Με ετίμηση
Δημήτρης ή triteknnos
Είμαι ο Δημήτρης και είμαι κάτοικος Αθήνας, επίσης δεν χρειάζονται διευκρινήσεις για το nickname μου, είναι αυτό που καταλαβαίνεται.
Αυτή την στιγμή δεν έχω την μηχανή που ονειρεύομαι, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω, απλά θα ήθελα τις απόψεις σας.
Συγκεκρίμενα ψάχνω μοντέλο 2008, γιατί είναι μηχανή με 3 διαφορετικά προγράμματα.
Το forum αυτό το είδα απο "ψάξιμο" που έκανα στο YouTube, όσον αφορά τις Suzuki Hayabusa.
Με ετίμηση
Δημήτρης ή triteknnos
triteknos- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : Αθήνα
Απ: Καλησπέρα απο Αθήνα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σίγουρα η επιλογή σου είναι η καλύτερη που θα μπορούσες να κάνεις !!! Σου εύχομαι να πετύχεις μια καλή αγορά και να διανύσεις πολλά πολλά χιλιόμετρα γρήγορα και ασφαλή !!!
Παρόμοια θέματα
» καλως σας βρηκα απο πειραια-αθηνα
» καλησπερα!!!!!
» Καλησπέρα!
» καλησπερα σε ολους
» Καλησπερα κι απο μενα....(BKing)
» καλησπερα!!!!!
» Καλησπέρα!
» καλησπερα σε ολους
» Καλησπερα κι απο μενα....(BKing)
www.busa.gr :: Μέλη Hayabusa club Μακεδονίας :: Καλωσoρίσματα νέων φίλων του Hayabusa club Μακεδονίας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης